بلوئر هوا یا دستگاه دمنده و مکنده هوا بلوئر سانتریفیوژ
یکی از مهمترین موارد در هنگام انتخاب پمپ آب توجه به کارکرد پمپ آب ( مداوم یا فصلی) است.
از پمپ های تفلونی برای جا به جا کردن موادی که قابلیت خورندگی و اسیدی بالایی دارند نظیر اسید فسفریک، اسید سولفوریک، اسید نیتریک استفاده می شود. علاوه بر این در کویل مسی مخزن های آب و شستشوی کویل فن کویل و همین طور چیلرها کاربرد دارند.
طراحی بادوام آنها آزمون زمان را تحمل می کند. این نوع پمپ انتقال مایع راه حلی برای طیف وسیعی از صنایع است.
ساختار مقاوم پمپ پلیمری قابلیت اطمینان آنها را بیشتر می کند. برای عملکرد مداوم و طولانی مدت می توان روی پمپ ها حساب کرد.
از با اهمیت ترین فرایندهایی که در پمپهای ضد اسید رخ میدهد، مکش سیال است. حالا مکش سیال به چه صورت انجام میشود؟ برای اینکه مکش انواع سیالات انجام شود، نیاز است تا پروانهها به چرخش در بیایند.
مقایسه مشخصات مکانیکی پمپ پلیمری سانتریفیوژ و دیافراگمی
اغلب پمپ های اسید یا شیمیایی را می توان در دو دسته پمپ پلیمری و پمپ تفلونی جای داد.
انرژی جنبشی به مرور تبدیل به انرژی فشار میشود. همین موضوع باعث خواهد شد تا سیال با فشار بسیار زیادی از خروجی به سمت بیرون هدایت شود.
سیال هایی که خاصیت شیمیایی متفاوتی دارند با پمپ های مختلف قابل انتقال هستند اما در قیاس با این نوع مواد قابلیت خورندگی و آسیب رسانی به تجهیزات را دارند، بنابراین می بایست در ساخت پمپ از مواد به خصوصی استفاده نمود. پمپ اسید برای جا به جایی سیالاتی با ویژگی های شیمیایی خورندگی و اسیدی مورد استفاده قرار می گیرند.
به منظور راه اندازی پمپ پلیمری می توان از الکتروموتورهای تک فاز یا سه فاز استفاده کرد. ورودی و خروجی در این پمپ ها بصورت فلنجی یا سر شلنگی متناسب با استانداردها و نیازهای سازنده طراحی می گردد. هر اندازه دهانه ورودی و خروجی پمپ بزرگتر باشد، سرعت انتقال سیال بالاتر بوده و قیمت پمپ ضد اسید نیز بالاتر خواهد بود. ورود سیال به پمپ از طریق چرخش پروانه صورت می گیرد. پروانه خود از طریق شفت به الکتروموتور متصل بوده و گشتاور و حرکت دورانی ناشی از این ارتباط است. پروانه در پمپ پلیمری website به صورت نیمه باز و یک تکه ساخته می شود تا جریان سیال راحت تر صورت گیرد. سیال خورنده به پروانه در حال چرخش برخورد کرده و با فشار بالاتر به سمت دهانه خروجی پمپ می شود. پروانه مورد استفاده در این پمپ نیز به دلیل برخورد با مواد خورنده از پلاستیک های خاص و مقاوم ساخته می شود.
پمپ های شیمیایی گریز از مرکز جریان یکنواخت و بدون نبض را ارائه می دهند. این پمپ ها از پالس هایی که در سایر فناوری های پمپاژ یافت می شود ، جلوگیری می کند که می تواند منجر به پاشیدن و تکان دادن لوله ها شود.
آب با سرعت بسیار بالایی به دلیل ساختار و شکل پروانه در بین پره ها سرعت گرفته و در فضای مرکز پمپ می چرخد.
پمپ های شیمیایی گریز از مرکز با استفاده از انرژی چرخشی تأمین شده توسط پروانه ، مواد شیمیایی را با خیال راحت و کارآمد جابجا می کنند.